Producten verwijderen uit ChannelDock

Het kan voorkomen dat je stopt met het verkopen van een product en deze graag uit ChannelDock wilt verwijderen. Volg de instructies om erachter te komen hoe je dit op de juiste manier doet.

1. Zorg ervoor dat het product verwijderd is van je verkoopkanalen. Anders zal het product opnieuw worden ingeladen nadat je het uit ChannelDock hebt verwijderd.

2. Ga naar de 'All products' pagina in ChannelDock.

3. Klik op het product wat je wilt verwijderen.

4. Klik op 'Settings', de blauwe knop rechtsonder de pop-up.

5. Klik op 'Delete product'.

Je product is nu verwijderd uit ChannelDock!