Lightspeed koppelen

Lightspeed koppelen aan ChannelDock is erg simpel en binnen 2 minuten gebeurd. Volg de stappen hieronder:

1. Log in bij je Lightspeed shop en ga via het linker menu naar 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Developers'.

2. Klik nu op 'Nieuwe API key'.

3. Vul als titel 'ChannelDock' in.

4. Haal de slider over om je API key te activeren. Geef daarna alle rechten aan deze API key en klik op 'Opslaan'.

5. Open nu ChannelDock in een nieuw tabblad ga naar de pagina om je verkoopkanalen te koppelen.

6. Klik nu op 'Add connection' en kies Lightspeed uit de lijst met koppelingen.

7. Vul in het pop up scherm je winkel naam in (deze mag je zelf verzinnen) en plak de API key en API secret over vanuit Lightspeed.

8. Druk op 'Connect channel' en al je producten en orders worden binnen enkele minuten ingeladen.