SendCloud service points met ChannelDock integreren

Om ervoor te zorgen dat ChannelDock de service point adressen overneemt die je klant via de SendCloud plugin in je webshop heeft gekozen moet je de URL van je shop in ChannelDock kopiëren.

webshop koppeling

Daarna ga je naar SendCloud toe en plak je via 'Instellingen > Integraties > [webshop]' de URL van je shop in het 'Naam' veld zoals je ziet hieronder.

service delivery point integratie

Sla de bewerking op. Vanaf nu worden de service points die je klanten kiezen overgenomen in ChannelDock.