Checklist fulfilmentklant overzetten

Gebruik deze checklist bij het overzetten van een fulfilmentklant naar ChannelDock.

1. De klant dient een eigen ChannelDock account te krijgen waarin zijn verkoopkanalen worden gekoppeld. Gebruik de link die te vinden is op deze pagina om een fulfilmentklant account aan te maken wat direct is gekoppeld aan je fulfillment center account:
    https://channeldock.com/portal/public/centersellers

2. Nadat het account is aangemaakt koppelt de klant (de verkoper) zijn verkoopkanalen. De product worden vervolgens automatisch ingeladen van de verkoopkanalen.
  3. Nadat de producten zijn ingeladen vanaf de verkoopkanalen, dienen deze te worden gekoppeld aan het fulfillment center account via onderstaande pagina in het account van de verkoper:
    https://channeldock.com/portal/public/fbcproducts
  4. Nu de producten aan het fulfillment account gekoppeld zijn, kunnen de producten op voorraad gelegd worden in het fulfillment account. Het op voorraad leggen van producten kan op verschillende manier:
    1. De verkoper maakt in zijn account een levering aan naar je fulfillment center account via deze pagina:
      https://channeldock.com/portal/public/mydeliveries
    2. Het fulfillment center voegt handmatig voorraad toe aan elk product via deze pagina in het fulfillment center account
      https://channeldock.com/portal/public/centermyproducts
    3. Het fulfillment center importeert een Excel / CSV met voorraadstanden.
      1. Als je de voorraad op een virtuele voorraad locatie wilt toevoegen (Own stock / Eigen voorraad) dan kan je de import uit voeren op deze pagina: https://channeldock.com/portal/public/centermyproducts
      2. Als je de voorraad aan een voorraad locatie wilt toevoegen dan kan dit via de Voorraad locatie pagina:
        https://channeldock.com/portal/public/centerstocksections

Kies voor de rechter import. Je import bestand dient minimaal de volgende drie kolommen te hebben: Naam van de voorraad locatie, EAN en voorraadstand.