Het installeren van de ChannelDock app

ChannelDock heeft een mobiele app beschikbaar die jij kan downloaden op je iPhone, Android of tablet. Deze app ondersteunt alle functionaliteit van het platform. In deze gids lees je hoe je de app kan installeren:

Installatie op iPhone

1. Log in je ChannelDock account via de web browser van je iPhone

2. Druk op het deel icoontje:

3. Vervolgens scroll naar onder en druk op de knop: "Add to home screen":

4. install_cd_app.jpeg

Installatie op Android:

1. Ga naar de channeldock.com sign in pagina en druk vervolgens op de 3 bolletjes rechtsboven in de browser:

2. Druk op "Install app":

3. Druk nogmaals op "Install"