API logs inzien

Via de API van je webshop / marketplace haalt ChannelDock je producten en orders op. Het kan zijn dat door verschillende oorzaken je producten / orders niet worden ingeladen. In dit geval is het handig om de API log in te zien zodat je het probleem kan oplossen.

api log webshop verkoopkanaal

Op de 'Sales connections' pagina kan per API de de logs inzien. Gebruik de zoekbalk rechtsboven in de pop-up om alle logs op bijvoorbeeld EAN / order ID te doorzoeken. De logs worden maximaal 24uur bewaard.