Amazon koppelen

Amazon koppelen aan ChannelDock is erg gemakkelijk en binnen enkele minuten gebeurd. Volg de stappen hieronder:

1. Ga naar de 'Sales connections' pagina en klik linksboven in de hoek op 'Add connection'.

2. Klik nu op het Amazon logo zoals op de afbeelding hieronder

3. Klik op de groene knop 'Install the Amazon ChannelDock App'. Je wordt nu doorverwezen naar de App Marketplace van Amazon.

4. Klik rechtsboven in de hoek op 'Nu autoriseren', zoals op de afbeelding hieronder:

5. Je wordt nu meegenomen in het authentificatie proces van Amazon. Na akkoord te geven wordt je doorverwezen naar ChannelDock en zie je een melding dat de koppeling succesvol is. Je producten en orders worden nu op de achtergrond ingeladen.