Bol.com koppelen

Je bol.com winkel(s) koppelen aan ChannelDock is erg makkelijk en binnen 4 minuten gebeurd. In dit artikel lees je hoe.

1. Log in bij het verkopersportaal van bol.com.

2. Klik rechtsboven in de hoek op je verkopernaam en daarna op 'Instellingen'.

3. Klik op 'API instellingen'.

4. Als dit de eerste keer is dat je API keys aanmaakt voor je bol.com account, dan kan het zijn dat je de gegevens van een technisch contactpersoon moet invullen. Vul hier je gegevens in.

5. Klik vervolgens bij het tabje 'Client credentials' op 'Aanmaken'.

6. Vul 'ChannelDock' in voor de naam van de 'nieuwe API gebruiker' en klik op 'Ja, voeg toe'.

7. Kopieer de public key en plak deze in ChannelDock in het veld van de public key.

8. Ga terug naar bol.com en klik op 'Toon secret'. Kopieer vervolgens de secret key over naar ChannelDock.

9. In ChannelDock klik je op 'Connect channel' om de koppeling te voltooien.

10. Als het koppeling is gelukt zie je de volgende melding in beeld verschijnen:

11. Het kan nu een aantal minuten duren voordat je producten en orders worden ingeladen. Ga naar de 'All products' pagina om je producten te bekijken.