Een order verwijderen uit ChannelDock

Als een order foutief is ingeladen, bijvoorbeeld zonder gekoppeld product omdat die nog niet in ChannelDock stond, kan het handig zijn om die order te verwijderen. De order zal dan opnieuw worden ingeladen als deze nog aanwezig is op je verkoopkanaal.

1. Open de order op de 'Open orders' pagina door op de order in de tabel te klikken.

2. Klik nu op het knopje 'Edit order info'.

3. Verwijder de order door op 'Delete order' (rechtsboven in de pop-up) te klikken.

De order en alle bijbehorende data zal nu worden verwijderd.