Kaufland koppelen aan ChannelDock

Het koppelen van je Kaufland store aan ChannelDock is erg simpel en duurt hooguit een paar minuten. Volg de stappen hieronder:

1. Login bij Kaufland via het Seller portaal.

2. Ga via het menu naar 'Settings > Shop Settings' en vervolgens naar 'API'.

3. Hier heb je de optie om API Keys aan te maken. Bewaar deze keys goed want zodra ze zijn aangemaakt kan je ze niet opnieuw kopiƫren vanuit Kaufland.

4. Het kan zijn dat je wordt gevraagd om aan te geven voor welke software partij je de API Keys gaat gebruiken. Als je ChannelDock hier niet tussen ziet staan kan je een random andere partij selecteren. Deze instelling heeft geen invloed op de koppeling.

5. Als je de keys hebt aangemaakt kopieer je deze over naar ChannelDock en plak je ze in het juiste veld. Klik daarna op 'Connect channel' en je producten zullen binnen enkele minuten worden ingeladen.