Skip to main content

ChannelDock support

Vanuit ChannelDock willen we graag iedereen de juiste support bieden. Omdat ChannelDock uit een klein team bestaat zitten er wel enkele voorwaarden aan deze support. Deze voorwaarden hebben we opgesteld om de verwachtingen te managen en een zo efficiënt mogelijke service te kunnen leveren. De voorwaarden zijn als volgt:

  1. Onze support is beschikbaar tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur).
  2. We bieden ondersteuning via live chat en telefoon. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar de live chat. Graag alleen bellen als je vraag / probleem spoed heeft.
  3. Support is bedoeld voor technische problemen en vragen over het gebruik van ChannelDock. We kunnen geen ondersteuning bieden voor zaken die niet direct gerelateerd zijn aan onze diensten, zoals algemene marketing- of bedrijfsadviezen.
  4. Als gebruiker van ChannelDock heb je recht op 30 minuten support per maand. Binnen dit tijdframe kan je onze support medewerkers vragen stellen over het inrichten of gebruik van het platform. De support die wij leveren voor het oplossen van fouten (bugs) in het platform wordt hierbij niet meegerekend. 
  5. Als wij merken dat jij als gebruiker meer dan 30 minuten ondersteuning per maand nodig hebt, dan kunnen we een consulting call inboeken. De kosten voor een consulting call zijn €65 (ex. btw) per uur. De minimale afname is één half uur. De kosten voor deze call zullen aan de hand van een incasso automatisch worden afgeschreven. De bijbehorende factuur verschijnt vanzelf in je account onder Instellingen > Abonnement.
  6. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op supportverzoeken, maar we kunnen dit niet altijd garanderen, vooral tijdens drukke periodes.
  7. Om ons te helpen jou zo snel mogelijk te ondersteunen, vragen we je om zo gedetailleerd mogelijk te zijn bij het indienen van je verzoek en relevante informatie zoals EAN's, order ID's, bij te voegen.
  8. ChannelDock behoudt zich het recht voor om de supportvoorwaarden aan te passen als dat nodig is om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

We waarderen jouw begrip en zullen ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen bij je vragen en problemen met betrekking tot ChannelDock.